Ett ägg kläcks och gulan rinner ut

En gång till, vi gör det en gång till. Vi slår våra kloka skallar ihop och kläcker ännu en briljant idé. Vår vän (google) gav oss det utsökta tipset om "Övre salen", nämligen att våra steg skall styra mot  en högre dimension inom "Sankta Mariakyrkan". Det är ännu diffust vad "Övre salen" kommer att föra med sig. Då vi tidsmässigt ligger några rutor före resterande delar av Johannelund så tvingas vi lägga band på vår ivriga instinkt att tjenixa på "Övre salen". Agenterna känner trots detta ingen som helst press eller stress utan mediterar sig till ett genomgående lugn och försätter sig med annat relevant material.

Ett nytt uttryck som framkommit i utredningen är "JA-sekt". För att förtydiga detta för er dödliga så innebär det en sekt som gärna säger JA! Tyvärr är denna fakta förseglad i ett hemlighetsstämplat kuvert och får vidare inte komma ut i press eller media. Vi kan alltså icke tilldela mer information än det som är nedplitat ovan. 

När Agenterna Hamilton och Bergling fortfarande sprang på barnsben blev de upplysta om att allting skall ses ur olika perspektiv. Vårt drag för kvällen syftar därför till att visa ett nytt perspektiv av Spaningen. Det kräver en kylig inblick genom de rutor vi skådat från insidan så sent som för ett jord-axel-snurr-sen. Våra fossingar ska bära oss (hur tunga våra steg än må vara) till änden av den hårda arkitektbyggnadens fasad, där en metallbelagd trappa ska stå redo för att färda oss till the roof of the building. Ty vår färd kan fyllas med faror så rysliga som Domedagen itself, men Agenterna har inget att frukta.
Tiden är inne för våra fysiska kroppar att avlägsnas från Agent Berglings lya och istället ges ut i nattens spöktimma. Låt oss nu hoppas att vi med livet i behåll kan dela med oss av roofets adventure.

Kommentarer
Postat av: Morr

gissar att ni inte kom in i byggnaden vid den sena tidpunkten??

och kanske är det tillräckligt med info redan, glöm ej bort detta med respekt.....

2009-02-21 @ 09:32:39
Postat av: En agent mor

Hoppas at nattens spaning gick bra och att agenterna kom ihåg att visa respekt för andra och att dem passer godt på seg själva og varandra.... ser med spänning fram mot fortsättningen :-)

2009-02-21 @ 10:01:00
Postat av: agentens norrlands-kontakt.

underbar blogg - vill ha meeeeeeeer..

2009-02-24 @ 10:33:59
URL: http://hannasundqvist.blog.com
Postat av: En av agenternas bästa väninna som börjar på P

Hahah så jäkla klockrent dudes!

2009-02-24 @ 15:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0