Tiden är inne

Det var dags för ännu ett kafferep i Agent Berglings ovårdade lya. Ja. Agent Hamilton blev bjuden på kaffe som smakade bättre än ever and ever. Det var en eftermiddag och solen sken mirakulöst även denna dag (ingenting att ta för givet som Agent enda in i själen). Agenterna samspråkade om vardagliga tingest däribland om europas högt uppsatta sammanstrålning som kan komma att påverka Agenters arbetsförhållanden. Vilket ledde oss vidare till det oundvikliga samtalsämnet kring svarta hål (en tomhet i ett obeskrivligt vakum utan vidare innebörd). Sedan handlade samtalet om luftbubblor i daggvåta miljöer och Agent Hamilton fick lära sig ett och annat. Det mötet egentligen var ämnat för var något helt annat, som ni kan ana (semikolon) ; Spaningen.   

Om ni dödliga förundras över att M. Krakels existens inte nämnts sedan dennes tillsättning i the crew of Spaningen, så kan vi Agenter Hamilton och Bergling med sorg meddela att vår utsökta manager avled under ett beväpnat rån på Johannelunds mörka bakgator. Häda icke!

Tiden är inne för ett nytt kapitel. Det är dags att lämna vår livnäring en gång för alla. Anledningen (semikolon) ; Spaningen har ett omfång som kan liknas vid universums omkrets med en rad frågetecken vilka ej är möjliga att besvara under en livstid, (detta blev omnämnt i inlägget "Ett bedragande yttre"). För att kunna finna en lösning på Spaningen krävs en tydlig utveckling av den fakta kring inte bara en generation humaners agerande. Detta är inte möjligt dåförtiden vi endast är en generation Agenter.   



Agent Hamilton och Agent Bergling kommer därför snarast att gå skilda vägar i livet. 



Vi vill nu poängtera för er dödliga att Spaningen aldrig har varit eller kommer att vara ett misslyckande. Vi har upplyst världen på ett förnöjelseväckande sätt (semikolon) ; Att även det till synes mest fridfulla områden kan bära på den mörkaste hemlighet.
Vi lämnar er nu i hopp om att alla har fått en utökad medvetenhet i att the mankind alltid är i fara, men häda icke, vi Agenter har kompetensen att förhindra Domedagens inträffande.
När det ter sig som ödet vill, kan vi inte annat än acceptera dess önskan. (lijsbab). CASE CLOSED (punktum) .












Nu när uppdraget är avslutat har vi glädjen att meddela att vi nu kan dela med oss av gammalt sekretessbelagt material som tillhör bevisningen. Ja. Iaktta och känn hur ert inre uppryms av en känsla som kan liknas vid en kall öl som svalkar strupen, eller tio (öl alltså, inte strupar). Nedan följer ett flertal försök till profilbild.




Bild 1 (miss 1) - Allt är uppenbarligen fel.





Bild 2 (miss 2) - För kärleksfullt för oss Agenter.






Bild 3 (miss 3) - En fjärdedels huvudhuggen Agent.






Bild 4 (miss 4) - Snedfokuserad lins.






Bild 5 (miss 5) - Den här fick helt enkelt duga.






Vi tänkte även dela med oss av några rörliga bilder som nu offentliggörs för första gången i världshistorien.



Utdrag ur "Spaningen fortsätter". 
Baserad på en sann historia.

 
 


Utdrag ur "Spaningen fortsätter".
Baserad på en falsk historia. Tagning 1.





Utdrag ur "Spaningen fortsätter".
Baserad på en falsk historia. Tagning 2.
(Äre safe? Äre safe? Äre safe? Äre safe? Äre safe, Agent?)


(SÄKERHET)



Med detta lämnar vi Spaningen med en het känsla inombords. Ni bör göra detsamma.


















(Mortals, you know we've got to go, and Lucifer, we wish it wasn't so. Once upon a time in Johannelund.)

Ett bedragande yttre

Det krävs ofantligt många andelar sekunder för att finna svar till våra tidigare frågeställningar.

  • Lysen?
  • Kulvertar?
  • Traditioner?
  • Hjärntvättade kollegieblocksinnehavare? 

  • Dessa andelar sekunder har ännu inte passerat, men då vi Agenterna Hamilton och Bergling har en välutvecklad erfarenhet av liknande uppdrag så har vi lyckats finna en diskutabel samvaro. En samvaro som lyckats ge en närmare glimt av Johannelunds yngre humaner.
     
    En byggning vi tidigare inte haft anledning att uppmärksamma har nu blivit intressant för utredningen och fått uthärda vår stenhårda, brutala, oföglömliga, robusta, crazy och saftiga GRANSKNING. Byggningen innefattar en läroverksamhet som riktar sig till humaner utan erfarenhet av det egentliga livet, kollegieblocksinnehavarna. Dessa yngre humaner får i detta nu utstå en grym childhood. Childhooden består i läran om andliga väsen i en högre sfär. De yngre humanerna genomsyras av aromerna från byggnaden intill som förlamar deras tankar om reality. Sannolikt? JA!

    Byggningens yttre ger ett sken av en harmonisk tillvaro där de värnar om miljö och traditioner. Agent Hamilton och Agent Bergling ställer sig de självklara (frågetecknen) ???.
    Hur kan miljön vara en central tanke i en byggning som är upplyst av ett starkt elektroniskt sken (kan liknas vid solens sken på 1 meters avstånd)?
    Traditioner finns i många dimensioner varav denna inte syftar till ett fredligt bruk. Detta är något bortom det normala (dödligas vanligt förekommande traditioner). Är detta vägledning som får barnasinnen att tro att traditioner innefattar sektmöten? 
    Byggnaden och byggningen är sammanlänkade of the faith, likt vi Agenterna Hamilton och Bergling är sammanlänkade of the destiny. Frågetecknet lyder (semikolon) ; Använder de kulvertar för att skyla deras samverkan som omvärlden skulle lobba på om den såg den i vitögat?

    Som ni förmodligen har uppmärksammat så tar uppdrag så som Spaningen avsevärt lång tid, dessa frågetecken är flera smakprov på det som ej går  att besvara under en Agents livstid, därför kommer dessa att bestå obesvarade under en längre tidsera.














    Agent Hamilton och Agent Bergling har utfört ett experiment angående er läsares engageman, vi uppmanar er att kommentera UPPENBARA stavfel, då resultatet av experimentet visar att ni tidigare inte tagit följetången i största beaktning.


    RSS 2.0