Ett bedragande yttre

Det krävs ofantligt många andelar sekunder för att finna svar till våra tidigare frågeställningar.

  • Lysen?
  • Kulvertar?
  • Traditioner?
  • Hjärntvättade kollegieblocksinnehavare? 

  • Dessa andelar sekunder har ännu inte passerat, men då vi Agenterna Hamilton och Bergling har en välutvecklad erfarenhet av liknande uppdrag så har vi lyckats finna en diskutabel samvaro. En samvaro som lyckats ge en närmare glimt av Johannelunds yngre humaner.
     
    En byggning vi tidigare inte haft anledning att uppmärksamma har nu blivit intressant för utredningen och fått uthärda vår stenhårda, brutala, oföglömliga, robusta, crazy och saftiga GRANSKNING. Byggningen innefattar en läroverksamhet som riktar sig till humaner utan erfarenhet av det egentliga livet, kollegieblocksinnehavarna. Dessa yngre humaner får i detta nu utstå en grym childhood. Childhooden består i läran om andliga väsen i en högre sfär. De yngre humanerna genomsyras av aromerna från byggnaden intill som förlamar deras tankar om reality. Sannolikt? JA!

    Byggningens yttre ger ett sken av en harmonisk tillvaro där de värnar om miljö och traditioner. Agent Hamilton och Agent Bergling ställer sig de självklara (frågetecknen) ???.
    Hur kan miljön vara en central tanke i en byggning som är upplyst av ett starkt elektroniskt sken (kan liknas vid solens sken på 1 meters avstånd)?
    Traditioner finns i många dimensioner varav denna inte syftar till ett fredligt bruk. Detta är något bortom det normala (dödligas vanligt förekommande traditioner). Är detta vägledning som får barnasinnen att tro att traditioner innefattar sektmöten? 
    Byggnaden och byggningen är sammanlänkade of the faith, likt vi Agenterna Hamilton och Bergling är sammanlänkade of the destiny. Frågetecknet lyder (semikolon) ; Använder de kulvertar för att skyla deras samverkan som omvärlden skulle lobba på om den såg den i vitögat?

    Som ni förmodligen har uppmärksammat så tar uppdrag så som Spaningen avsevärt lång tid, dessa frågetecken är flera smakprov på det som ej går  att besvara under en Agents livstid, därför kommer dessa att bestå obesvarade under en längre tidsera.














    Agent Hamilton och Agent Bergling har utfört ett experiment angående er läsares engageman, vi uppmanar er att kommentera UPPENBARA stavfel, då resultatet av experimentet visar att ni tidigare inte tagit följetången i största beaktning.


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0