Sammanlänkningen of the destiny

Agenterna Hamilton och Bergling stämde frukostmöte en lördagförmiddag. Under ett samtal om dagens bravader vid Hamiltons fönster skådade suddenly de båda Agenterna tillsammans humanerna på andra sidan. Deras förvrängda chockartade nunor såg på varandra och kände hur the power of destiny sammanlänkade dem. Äntligen var de inte längre ensamma med vetskapen om Johannelunds inre, de hade funnit sin själsagent. 

Den konkreta beskrivningen av den humanitära gruppaktiviteten lyder (semikolon) ; En grupp humaner befinner sig i ett rum (kan liknas med ett konferensrum) där de endera gånger sitter och andra gånger står. De har alla blicken fäst på den ledande frontfiguren (har varit både av manligt och kvinnligt kön) som med ett gestikulerande kroppsspråk och troligen starkt verbalt kommunikationssätt tycks leda humanerna vidare i livet. Det har även förekommit att gruppen av humaner följt ledarens exempel och joinat de aktiva rörelserna, som emellertid kunnat bestå i att långsamt gunga fram och tillbaka till att röra sig i någon slags ringdans, med tydlig koncentration och fokus. 

För alla er dödliga kan detta låta naturligt och fullständigt normalt, men skenet bedrar. Även vi, Agenterna Hamilton och Bergling, föll i ormgropen och trodde att detta var en helt vanlig session, till exempel konferens, körövning, teaterövning, ergonomikurs, personalrum, föreläsning, sånglektion, rollspel, möte, blinddate, partnerbyte etc. Det som inte stämde överens med dessa alternativ var de misstänksamma tidpunkterna. 
Ergonomikurs klockan 22:00 en vardag, sannolikt? NEJ. 
Partnerbyte klockan 07:00 en söndag, sannolikt? NEJ.
Teaterövning i ett rum fullt med bord och stolar klockan 14:00 vilken dag som helst, sannolikt? NEJ.
Möte där ledaren överdriver gestikulerandet till max klockan vilken tid som helst vilken dag som helst, sannolikt? NEJ. 

På grund av statistiken i ovanstående frågor förenades våra tankar i att den enda möjliga sanningen måste resultera i en sektliknande/religiös eller andlig/spirituell humanitär grupp som söker vägledning och riktlinjer i livet. Oklarheterna kring dessa teroier är dock det faktum att sekter oftast skyler sin verksamhet väl, ty inte är fallet i Johannelund.       

Kort efter att Agenterna funnit sin mate började den aktiva spaningen rörande humangruppens mystik.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0